Nuvema uitvaart

Nuvema heet vanaf augustus 2019 Lifetri. Naast deze naamsverandering en een ander logo, verandert er voor klanten met een Nuvema uitvaartverzekering verder helemaal niets. De maandelijkse premie en de polisvoorwaarden zijn bij Lifetri precies hetzelfde en u kunt minimaal dezelfde service verwachten als u dat gewend was bij Nuvema. Als er veranderingen zijn omtrent uw polis, wordt u hiervan door Lifetri op de hoogte gesteld, net zoals dit het geval was bij Nuvema.

Nuvema heet nu Lifetri

Bij Lifetri begrijpen ze dat ieder mens andere wensen heeft wat betreft een uitvaartverzekering. Ook zullen de bedragen verschillend zijn, waar iemand zich voor wil laten verzekeren. Als u genoegen neemt met een eenvoudige uitvaart voor een beperkt aantal mensen, hoeft het bedrag wat er uitgekeerd moet worden, niet hoog te zijn. U kunt in dat geval gaan voor de goedkoopste uitvaartverzekering. Wilt u echter een groot aantal mensen uitnodigen voor uw uitvaart en hen na afloop bijvoorbeeld nog een lunch aanbieden, dan zal het te verzekeren bedrag hoger zijn. Lifetri keert het afgesproken bedrag uit bij overlijden aan de nabestaanden, zij kunnen zelf beslissen hoe zij dit bedrag uit willen geven. De nabestaanden zijn vrij om afspraken met wie dan ook te maken, ook de keuze voor de uitvaartverzorger kunnen nabestaanden zelf maken.

Lifetri biedt veel mogelijkheden

Bij Lifetri begrijpen ze dat ieder mens andere wensen heeft wat betreft een uitvaartverzekering. Ook zullen de bedragen verschillend zijn, waar iemand zich voor wil laten verzekeren. Als u genoegen neemt met een eenvoudige uitvaart voor een beperkt aantal mensen, hoeft het bedrag wat er uitgekeerd moet worden, niet hoog te zijn. Wilt u echter een groot aantal mensen uitnodigen voor uw uitvaart en hen na afloop bijvoorbeeld nog een lunch aanbieden, dan zal het te verzekeren bedrag hoger zijn. Lifetri keert het afgesproken bedrag uit bij overlijden aan de nabestaanden, zij kunnen zelf beslissen hoe zij dit bedrag uit willen geven. De nabestaanden zijn vrij om afspraken met wie dan ook te maken, ook de keuze voor de uitvaartverzorger kunnen nabestaanden zelf maken.

Contact Lifetri

Als u in het bezit bent van een Nuvema uitvaartverzekering en u heeft hier vragen over, neem gerust contact op met Lifetri. U kunt uw vraag per mail stellen door een mail te sturen naar info@lifetri.nl, ook kunt u op een andere manier contact opnemen met Lifetri, bijvoorbeeld telefonisch. Alle contactgegevens kunt u vinden op www.lifetri.nl. Uiteraard kunt u ook bij Lifetri terecht als u nog geen uitvaartverzekering heeft, maar deze wel hier af wilt sluiten.