Dela uitvaart

Dela is een betrokken uitvaartorganisatie waar u altijd kunt rekenen op uitstekende service en dienstverlening. Rouwverwerking stopt niet na de uitvaart, daar zijn ze zich bij Dela maar al te goed van bewust. Nabestaanden kunnen dan ook na de uitvaart rekenen op uitstekende begeleiding. Er worden bijeenkomsten georganiseerd waar nabestaanden aan mee kunnen doen. Tijdens deze bijeenkomsten kan verdriet worden gedeeld en dat verlicht aanzienlijk. Dela biedt verschillende uitvaartverzekeringen aan die stuk voor stuk waar voor uw geld bieden. Doordat Dela een coöperatie is zonder winstoogmerk, hanteren zij scherpe premies voor de verzekeringen.

Dela uitvaartverzekering

Dela staat voor Draag Elkaars LAsten. En dat is precies waar deze organisatie voor staat. Door het afsluiten van een degelijke uitvaartverzekering waarmee de uitvaart betaald kan worden, zorgt u ervoor dat nabestaanden niet voor onnodige kosten komen te staan. Hiermee verlicht u uw nabestaanden. Dela bestaat al sinds 1937, door de jaren heen hebben zij veel ervaring op gedaan op het gebied van uitvaartverzorging. Deze ervaring komt duidelijk terug in de service die wordt geboden, maar zeker ook bij het begeleiden en uitvoeren van uitvaarten. Verbondenheid staat hoog in het vaandel bij Dela, dat is ook duidelijke terug te zien bij de persoonlijke betrokkenheid bij uitvaarten. Met een uitvaartverzekering bij Dela kiest u voor zekerheid en persoonlijke aandacht.

Begrafenisverzekering Dela

Bij Dela valt er veel te kiezen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een natura uitvaartverzekering. Bij deze verzekering wordt er na uw overlijden geen geld uitgekeerd, maar een dienstenpakket. U bepaalt zelf voor welke diensten u zichzelf wilt verzekeren. U kunt kiezen voor een uitgebreid dienstenpakket waarbij u de mensen na uw begrafenis of crematie bijvoorbeeld een uitgebreide lunch aanbiedt. Ook kunt u kiezen voor een standaard dienstenpakket of juist voor een wat meer sober pakket. In het laatste geval verzekert u zichzelf bijvoorbeeld alleen voor de diensten van de uitvaartverzorger, het aanschaffen van de kist en alleen het nodige rouwvervoer. U kunt bij Dela ook kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering, hierbij wordt er een bedrag uitgekeerd waarmee nabestaanden zelf kunnen bepalen wat ze ermee doen. Door een wensenlijst op te maken, kunt u kenbaar maken aan de nabestaanden wat u belangrijk vindt als het gaat om uw uitvaart. In deze wensenlijst kunt u bijvoorbeeld vastleggen wat voor kiest u wilt en welke muziek er tijdens de uitvaart gedraaid moet worden.

Uitvaartverzekering bij Dela

Als u kiest voor een uitvaartverzekering bij Dela, kiest u voor zekerheid. Ook als u gaat voor de goedkoopste uitvaartverzekering. Door de jarenlange ervaring van Dela, weten zij precies waar het om draait bij een uitvaart. Namelijk om persoonlijke betrokkenheid en het uit handen nemen van werkzaamheden in de aanloop naar de uitvaart. Zodat nabestaanden hun handen vrij hebben voor verdriet en om elkaar te steunen. Ook na de uitvaart is er prima begeleiding vanuit Dela, nabestaanden kunnen hier terecht voor bijeenkomsten waarbij zij verdriet kunnen delen met andere nabestaanden.

Dela voert uw wensen uit

Als u op zoek bent naar een uitvaartverzekering waarbij u zeker weet dat u uw wensen op een betrokken, maar zeker ook professionele manier worden uitgevoerd, bent u bij Dela aan het juiste adres. Persoonlijke wensen omtrent u uitvaart kunt bij Dela kenbaar maken. Denk hierbij aan het uitstrooien van uw as. Door dit vooraf duidelijk te beschrijven, is het zowel voor de nabestaanden als voor de uitvaartbegeleider duidelijk wat uw wensen zijn. Zij kunnen na uw overlijden gehoor geven aan uw wensen. Dit maakt de uitvoering van uw uitvaart zowel voor de nabestaanden als voor de uitvaartbegeleider gemakkelijker en u weet zeker dat uw uitvaart verloopt zoals u dit voor ogen heeft.

Dela contact

Veel gestelde vragen en meer informatie over Dela kunt u vinden op dela.nl. Als u een specifieke vraag heeft, kunt u deze ook digitaal stellen via de website. Als u een uitvaartverzekering wilt afsluiten en u heeft hier specifieke vragen over, kunt u altijd vragen of een medewerker contact met u kan opnemen.

Mijn Dela inloggen

U kunt ook een account aanmaken via dela.nl. Met dit account kunt gemakkelijk uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Ook kunt u digitaal uw uitvaartwensen vastleggen en uw lopende verzekeringen inzien via dit account.