Goedkoopste uitvaartverzekering​

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op een uitvaartverzekering van €9.000. Daarbij zijn wij bij alle 4 de verzekeraars gekozen voor de optie met zo min mogelijk natura uitvaartverzekeringen.
Leeftijd
18€9,42€ 9,09
€ 10,33
€ 8,95
21€10,03€ 9,64
€ 11,06
€ 9,60
23€10,49€ 10,04
€ 11,60
€ 10,05
25€10,99€ 10,47
€ 12,18
€ 10,51
30€12,44€ 11,70
€ 13,85
€ 11,89
35€14,26€ 14,51
€ 15,91
€ 13,63
40€16,57€ 16,36
€ 18,53
€ 15,73
45€19,49€ 18,64
€ 21,91
€ 18,40
50€23,28€ 22,99
€ 26,41
€ 22,96
60€35,02€ 31,50
€ 41,82
€ 37,49
Bereken premieBereken premieBereken premieBereken premie

Uitvaart verzekeren goedkoop

Veel mensen kiezen ervoor om een goedkope uitvaartverzekering af te sluiten. Ook bij een goedkope uitvaartverzekering kunt u rekenen op een prima uitvaart en een uitstekende service vanuit de verzekeraar. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de basisdiensten te verzekeren, zoals bijvoorbeeld het in kunnen huren van een uitvaartleider, het verzorgen van het rouwwerk en het inzetten van een rouwauto. Ook kunt u hierbij denken aan bijvoorbeeld een eenvoudige dienst en koffie met cake na afloop. U bepaalt uiteindelijk zelf uit welke onderdelen uw uitvaart bestaat. De kosten van deze onderdelen bij elkaar opgeteld, bepalen uiteindelijk de totale kosten van uw uitvaart. U kunt het dus zelf zo duur of zo goedkoop maken als u zelf wilt.

Kosten uitvaartverzekering per maand

Wat u per maand moet betalen aan premie, is afhankelijk van twee factoren. De eerste factor is het bedrag wat u wilt gaan verzekeren, de tweede factor is uw leeftijd. Bent u een jong iemand, en wilt u gaan voor een laag bedrag wat wordt uitgekeerd, dan bent u het minste geld kwijt. Ook voor volwassenen en oudere mensen is het mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Wat oudere mensen betalen wel iets meer dan jongere. De reden dat jongeren minder betalen, is dat het risico dat zij komen te overlijden kleiner is dan bij volwassenen en ouderen. Voor goedkope uitvaartverzekeringen kun je bij Dela, Monuta en Yarden prima terecht. De goedkoopste uitvaartverzekering vind je bij Dela, hier kun je al voor €7,08 per maand een uitvaartverzekering afsluiten. Ook bij Yarden en Monuta kun je voor een lage premie prima terecht.

Kapitaal uitvaartverzekering goedkoop

Als er niets geregeld is als je komt te overlijden, betekent dit dat andere mensen iets moeten gaan regelen voor je uitvaart. In dit geval zijn het de nabestaanden die in zo’n geval de uitvaart moeten organiseren, mensen moeten gaan informeren over je overlijden en bijvoorbeeld het drukwerk moeten regelen. Hier komt veel bij kijken, ook moeten er met elkaar beslissingen worden genomen waar discussies uit kunnen ontstaan. Los van het werk wat gedaan moet worden, zijn er met een uitvaart ook flink wat kosten gemoeid. Een gemiddelde uitvaart kost in Nederland €7000,-. Dat is veel geld als er geen verzekering is afgesloten en de overledene laat geen spaargeld achter. Ook met een goedkope uitvaartverzekering, zorgt u ervoor dat er voldoende geld wordt uitgekeerd om een bescheiden uitvaart mee te betalen. Door daarnaast ook nog een wensenlijst achter te laten, hoeven de nabestaanden en de uitvaartleider alleen uw wensen maar uit te voeren.

Prijs kwaliteitverhouding

U kunt ervoor kiezen om een goedkope uitvaartverzekering af te sluiten en daarnaast nog een aantal zaken in eigen beheer te laten doen. Denk hierbij aan het zelf maken van rouwwerk, het maken van boeketten en het organiseren van een bijeenkomst na de plechtigheid bij een familielid thuis. Door te kiezen voor een aantal basisdiensten binnen de verzekering, bent u verzekerd van een goed geregelde uitvaart. Aanvullend kunt u zelf een aantal zaken voorbereiden. Door vroegtijdig uw wensen kenbaar te maken bij vrienden en familie zijn zij op de hoogte wat u het graag zou willen. Misschien kunt u er zelfs wel voor kiezen om uw uitvaart inhoudelijk al vooraf door te spreken met een aantal mensen. Door een verdeling te maken van taken, bent u verzekerd dat uw uitvaart zal verlopen zoals u dat graag wilt. U kunt op deze manier met een goedkope uitvaartverzekering en een goede taakverdeling onder familie en vrienden, toch de uitvaart krijgen zoals u die voor ogen heeft.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Als u heeft uitgerekend wat de kosten zijn voor uw uitvaart, kunt u gericht zoeken naar de goedkoopste uitvaartverzekering. Dela, Monuta en Yarden zijn professionele, betrouwbare uitvaartverzekeraars die goedkope uitvaartverzekeringen aanbieden. U kunt ze hier gemakkelijk met elkaar vergelijken en een keuze maken. U kunt binnen tien minuten een goedkope uitvaartverzekering afsluiten, waarmee u voor de nabestaanden veel zorg uit handen zult nemen.