7
49 per maand
Verzekerd bedrag: €9.000
  • €9.000 vrij besteedbaar
  • Kinderen meeverzekerd
  • 10% extra besteding Yarden

7
08 per maand
Verzekerd bedrag: €9.000
  • €3.000 vrij besteedbaar
  • Waardevaste premie
  • Beoordeling nabestaanden 9.1

8
21 per maand
Verzekerd bedrag: €9.000
  • €2.600 vrij besteedbaar
  • Kinderen meeverzekerd
  • Vaste lage premie

Uitvaartverzekering met cadeau

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering is het mogelijk, dat u er een gratis cadeau bij krijgt. Dit kan soms om beste grote cadeaus gaan zoals bijvoorbeeld om een laptop of een tablet. Deze cadeaus worden doorgaans alleen maar weggegeven door tussenpersonen, dus nooit door de uitvaartverzekeraars zelf. Sterker nog; verzekeraars als Dela en Monuta willen liever niet samenwerken met tussenpersonen die cadeaus weggeven. De gedachte hierachter is dat dit cadeau door verzekeraars wordt beschouwd als een ‘lokkertje’, waarbij de klant dit uiteindelijk zelf betaald. Een transparante verzekering voor een scherp tarief; dat is waar deze verzekeraars voor staan.

Cadeau bij uitvaartverzekering

Uitvaartkeuze.nl is een website die u voorziet van informatie over uitvaartverzekeringen. U kunt bij ons op een eenvoudige manier uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken en informatie inwinnen over alles wat met uitvaarten te maken heeft. Als u uw keuze voor een uitvaartverzekering heeft gemaakt, kunt u bij de uitvaartverzekeraar zelf, de verzekering afsluiten. In dit geval sluit u dus uw uitvaartverzekering af bij de bron, namelijk bij de uitvaartverzekeraar zelf. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het laagste premiebedrag. Een cadeau ontvangen bij een uitvaartverzekering is uiteraard altijd leuk en aantrekkelijk, maar kijk vooral ook naar het totale plaatje. Wat gaat u per maand betalen? Wat krijgt u uiteindelijk uitgekeerd als u komt te overlijden? Hoe is de service na de uitvaart van de uitvaartverzekeraar? Hoe zijn de ervaringen van andere klanten bij uitvaartverzekeraars? Lees bijvoorbeeld altijd reviews van andere consumenten, dit geeft vaak een goed beeld van de kwaliteit die er geleverd wordt.

Welkomstgeschenk cadeau

Een welkomstgeschenk in de vorm van een cadeau lijkt aantrekkelijk, toch is het maar één onderdeel van een uitvaartverzekering. Een gemiddelde uitvaart kost achtduizend euro, dat is een aanzienlijk bedrag. De inleg voor je uitvaartverzekering komt doorgaans maandelijks terug, hiermee kun je het cadeau wat je eventueel zou krijgen kunnen zien als een klein onderdeel op het totaal. Naast het eventueel kunnen ontvangen van een cadeau is het bijvoorbeeld belangrijk om na te denken over de vorm van je uitvaartverzekering. Vindt u het bijvoorbeeld fijn als nabestaanden zelf invulling kunnen geven aan de uitvaart? Kies dan voor een kapitaal uitvaartverzekering. Wilt u vooraf alles vast laten leggen en ook bepalen welke diensten er worden uitgevoerd? Kies dan voor een natura uitvaartverzekering. Bij deze verzekering bepaalt u zelf welke diensten er uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan het verzorgen van het rouwwerken en regelen van het rouwvervoer. Ook kunt u vooraf vast laten leggen dat bijvoorbeeld het uitstrooien van de as wordt gedaan door een uitvaartverzorger. Wilt u een aantal diensten juist uit laten voeren door familie of vrienden? Denk hierbij aan het maken van het rouwwerk of laten ontwerpen van een rouwkaart. Ook kiezen mensen ervoor om bijvoorbeeld na afloop bij iemand thuis nog iets te eten en te drinken in plaats van in een restaurant. U kunt er in dit geval gewoon voor kiezen om juist deze diensten weg te laten uit uw verzekering. Dit scheelt ook nog eens in de kosten. Een combinatie tussen beide vormen is ook mogelijk.

Een goede uitvaartverzekering is ook een cadeau

Een cadeau is altijd fijn om te krijgen, maar denk ook goed na over wat uw nabestaanden bij u overlijden moeten doen. Is het bijvoorbeeld voor u belangrijk dat nabestaanden niets meer hoeven te doen en alles geregeld is? Dat niet alleen de kosten gedekt zijn van uw uitvaart, maar ook alles al beschreven is hoe deze eruit moet zien? Dat laatste scheelt voor nabestaanden veel werk, alles staat immers al op papier. U kunt hierbij onder andere vastleggen of u begraven wilt worden of gecremeerd, maar ook waar uw as bijvoorbeeld uitgestrooid moet worden. Wilt u witte bloemen op uw kist en lijkt het u een fijne gedachte dat alle rouwauto’s ook wit zijn? U kunt bijvoorbeeld ook vast laten leggen dat er een zangeres live uw favoriete liedje gaat zingen tijdens de uitvaart. Een cadeau is fijn om te krijgen, maar de uitvaartverzekering zelf, is ook heel belangrijk. Hiermee geeft u uw nabestaanden namelijk een groot cadeau; zij hoeven zich geen zorgen te maken over uw uitvaart.

Uitvaartverzekering + cadeau

De verleiding om voor een cadeau te gaan kan soms groot zijn; denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie laptop die je kunt krijgen als welkomstgeschenk. Toch zal deze laptop uiteindelijk terugverdiend moeten worden. Grote uitvaartverzekeraars als Dela en Monuta geloven niet in lokkertjes, maar bieden direct de laagste premies aan. Zodat u nooit achteraf het gevoel krijgt dat u verleid bent met een cadeau om een uitvaartverzekering af te sluiten.