Ardanta uitvaart

Ardanta is een professionele uitvaartverzekeraar waar u prima terecht kunt voor een uitvaartverzekering. Het afsluiten van een uitvaartverzekering is iets persoonlijks, waarbij u goed geholpen wilt worden. Bij Ardanta kunt u terecht voor al uw vragen en persoonlijke wensen. Wilt u een uitvaart waarbij veel mensen welkom zijn en na afloop een lunch wordt aangeboden? Of gaat u liever voor een bescheiden uitvaart? Ook na de uitvaart biedt Ardanta mogelijkheden om onder begeleiding verdriet te verwerken. Hiermee kunt u rekenen op Ardanta in het voortraject, bij het afsluiten van een uitvaartverzekering, maar zeker ook in het traject na de uitvaart, waarbij nabestaanden hier ook goed begeleid worden.

Waarom Ardanta?

Ardanta stelt zijn klanten centraal. De uitvaartverzekering die een klant afsluit bij Ardanta, moet aansluiten bij de wensen van de klant, maar vooral ook duidelijk zijn. Begrijpelijke taal staat dan ook hoog in het vaandel bij Ardanta. Heeft u een mening over een uitvaartverzekering of dienst? Ardanta staat altijd open voor input van klanten, hiermee kunnen de uitvaartverzekeringen en diensten juist nog meer verbeterd worden. Deze uitvaartverzekeraar is altijd op zoek naar het beste product voor de klant. Past een gewenste uitvaartverzekering net niet, dan ziet Ardanta het juist als een uitdaging om het passend te maken voor een klant. Denk hierbij aan een natura uitvaartverzekering in combinatie met een kapitaal uitvaartverzekering. Door samen op zoek te gaan naar de juiste verhouding tussen deze twee verzekeringen, wordt er maatwerk geboden, waardoor de klant krijgt wat hij wil. Daar gaat het om bij deze uitvaartverzekeraar; tevreden klanten. Door een getoetst kwaliteitssysteem wordt de kwaliteit van de diensten continue bewaakt.

Bewust kiezen bij Ardanta

Ardanta begrijpt dat een uitvaartverzekering maatwerk is. Dat u als klant specifieke wensen heeft die niet altijd passen in een standaard uitvaartverzekering. Dat maakt mensen juist uniek, maar hiermee worden uitvaartverzekeringen ook uniek. Het beleven van het leven en de dood is iets heel persoonlijks. Bij het afsluiten van een Ardanta uitvaartverzekering wordt hier ook uitgebreid de tijd voor genomen om hier bij stil te staan. Met levensvragen worden er antwoorden gegeven op vragen die nabestaanden hebben als ze iemand verloren zijn. Hiermee wordt er een steun geboden aan de nabestaanden. Voor u als klant is het belangrijk om te weten dat als u een uitvaartverzekering afsluit bij Ardanta, deze verzekeraar er ook na uw dood nog zal zijn voor de nabestaanden. Als iemand komt te overlijden, biedt Ardanta direct hulp aan nabestaanden. Door bijvoorbeeld praktische hulp aan te bieden. Door duidelijkheid te verschaffen over de uitkering van de verzekering. Maar zeker ook met advies om een uitvaartverzorger te kiezen die past bij de wensen van de nabestaanden.

Ardanta voor keuzevrijheid

Als u een bewuste keuze maakt voor een Ardanta verzekering, dan geeft dat rust. U heeft in dit geval goed nagedacht over de verzekering die bij u past en uiteindelijk hierbij een keuze gemaakt. Ook voor nabestaanden schept dit rust, zij weten immers dat de uitvaart goed geregeld is. Zeker als u ook nog uw persoonlijke wensen omtrent uw uitvaart hebt vastgelegd, is dit erg handig voor nabestaanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specifieke wensen voor tijdens de dienst. Wilt u begraven worden in een witte kist? Heeft u een voorkeur voor een specifieke begrafenisondernemer? Na afloop iedereen nog een broodje aanbieden? Uw favoriete zangeres een nummer laten zingen? Het kan allemaal worden vastgelegd. Vrijheid wordt door Ardanta geboden in de vorm van flexibiliteit. U kunt zelf bepalen hoe u uw uitvaartverzekering vorm wilt geven. Voor welk bedrag wilt u verzekerd zijn? Wilt u alle diensten vooraf al vastleggen die uitgevoerd moeten worden? Aan wie wordt het bedrag specifiek uitgekeerd? Wilt u vast laten leggen met welke begrafenisondernemer er samengewerkt moet gaan worden? Het kan allemaal vastgelegd worden. Duidelijkheid is belangrijk bij Ardanta. Polissen worden hier in helder, begrijpelijk Nederlands opgemaakt. Te begrijpen polissen voor u en uw nabestaanden.

Soorten uitvaartverzekeringen Ardanta

Bij Ardanta valt er veel te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natura uitvaartverzekering. Hierbij worden er een aantal diensten uitgekeerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verzorgen van het rouwwerk, het bestellen van de kist en het organiseren van het rouwvervoer. Daarnaast kunt u ook denken aan de inzet van een uitvaartverzorger en het regelen van een lunch na afloop. Deze diensten staan vooraf beschreven in de uitvaartverzekering. U kunt zelf aangeven welke diensten u uit wilt laten voeren na uw overlijden. Bij Ardanta kunt ook kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering , waarbij er geld wordt uitgekeerd. Met dit geld kunnen nabestaanden zelf kiezen wat ze hiermee gaan doen. Het is altijd verstandig om een wensenlijst op te stellen, zodat nabestaanden uw specifieke wensen uit kunnen voeren. Bij een kapitaaluitvaartverzekering worden de administratieve afhandelingen door de nabestaanden gedaan. Het is ook mogelijk om voor een combinatie van beide vormen te kiezen. Hierbij worden er een aantal diensten verzorgd, maar wordt er ook nog een bedrag uitbetaald, wat de nabestaanden vrij kunnen besteden aan de uitvaart.

Begrafenisverzekering Ardanta

Als u kiest voor een begrafenisverzekering van Ardanta, kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat alles prima is geregeld. Na uw overlijden wordt er contact opgenomen met uw nabestaanden en worden zij prima begeleid bij de hele uitvaart. Als u aan uw begrafenisverzekering een persoonlijke wensenlijst wil toevoegen dan is dit zeker mogelijk. Hiermee maakt u het voor de nabestaanden alleen maar gemakkelijker om uw wensen uit te voeren. Uw uitvaart verloopt dan precies zoals u dat voor ogen heeft. Met een Ardanta uitvaart weet u dat alles goed geregeld is.

Ardanta uitvaart

Ardanta heeft een tool ontwikkeld waarmee u al uw persoonlijke wensen vast kunt laten leggen. Wilt u bij uw uitvaart graag rouwauto’s van het merk Mercedes laten rijden? Gek op witte rozen? Vindt u het belangrijk dat na afloop van de dienst iedereen nog een drankje krijgt op uw kosten? Heeft u een specifieke plek in gedachten waar u na de crematie uw as wilt laten verstrooien? Alles kan worden vastgelegd bij Ardanta. Het vast laten leggen van persoonlijke wensen is erg handig voor de nabestaanden, maar zeker ook voor de uitvaartondernemer; deze wensenlijst hoeft namelijk alleen maar uitgevoerd te worden. Het vermijdt vervelende discussies en de uitvaartondernemer kan zelfstandig zijn werk doen.

Ardanta contact

Bij Ardanta kunt u terecht met al uw vragen en wensen omtrent uw uitvaart. Op Ardanta.nl kunt u veel gestelde vragen vinden, waarop heldere antwoorden worden gegeven. Door een bericht te sturen naar Ardanta, kunt u ook een specifieke vraag stellen, waar u graag antwoord op wil hebben.

Mijn Ardanta

Op Ardanta.nl kunt u een account aanmaken. Via de website kunt u vervolgens inloggen bij Ardanta en met uw account digitaal beschikken over uw polis informatie. Ook kunt u via uw persoonlijke account wijzigingen doorgeven en persoonlijke informatie in uw postvak ontvangen. Het is ook mogelijk om via dit account bij Ardanta een persoonlijke wensenlijst op te stellen. Mijn Ardanta staat voor een persoonlijk account, waar u altijd over kunt beschikken en vrij bent om wijzigingen in aan te brengen. U kunt ook beschikken over uw betaaloverzicht via uw persoonlijke account bij Ardanta.nl.