Ardanta uitvaart

Ardanta is een professionele uitvaartverzekeraar waar u prima terecht kunt voor een uitvaartverzekering. Het afsluiten van een uitvaartverzekering is iets persoonlijks, waarbij u goed geholpen wilt worden. Bij Ardanta kunt u terecht voor al uw vragen en persoonlijke wensen. Wilt u een uitvaart waarbij veel mensen welkom zijn en na afloop een lunch wordt aangeboden? Of gaat u liever voor een bescheiden uitvaart? Ook na de uitvaart is er gelegenheid om onder begeleiding het verdriet te verwerken, dit gebeurt bij Ardanta bijvoorbeeld aan de hand van levensvragen.

Ardanta uitvaartverzekering

Bij Ardanta valt er veel te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natura uitvaartverzekering. Hierbij worden er een aantal diensten uitgekeerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verzorgen van het rouwwerk, het bestellen van de kist en het organiseren van het rouwvervoer. Daarnaast kunt u ook denken aan de inzet van een uitvaartverzorger en het regelen van een lunch na afloop. Deze diensten staan vooraf beschreven in de uitvaartverzekering. U kunt zelf aangeven welke diensten u uit wilt laten voeren na uw overlijden. Bij Ardanta kunt ook kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering, waarbij er geld wordt uitgekeerd. Met dit geld kunnen nabestaanden zelf kiezen wat ze hiermee gaan doen. Het is altijd verstandig om wensenlijst op te stellen, zodat nabestaanden wel uw specifieke wensen uit kunnen voeren. Bij een kapitaaluitvaartverzekering wordt de administratieve afhandeling door de nabestaanden gedaan. Het is ook mogelijk om voor een combinatie van beide vormen te kiezen. Hierbij worden er een aantal diensten verzorgd, maar wordt er ook nog een bedrag uitbetaald, wat de nabestaanden vrij kunnen besteden aan de uitvaart.

Begrafenisverzekering Ardanta

Als u kiest voor een begrafenisverzekering van Ardanta, kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat alles prima is geregeld. Na uw overlijden wordt er contact opgenomen met uw nabestaanden en wordt alles in de puntjes geregeld. Als u aan uw begrafenisverzekering een persoonlijke wensenlijst wil toevoegen dan is dit natuurlijk mogelijk. Hiermee maakt u het voor de nabestaanden alleen maar gemakkelijker om uw wensen uit te voeren. Uw uitvaart verloopt dan precies zoals u dat voor ogen heeft.

Ardanta contact

Bij Ardanta kunt u terecht met al uw vragen en wensen omtrent uw uitvaart. Op Ardanta.nl kunt u veel gestelde vragen vinden, waarop heldere antwoorden worden gegeven. Door een bericht te sturen naar Ardanta, kunt u ook een specifieke vraag stellen, waar u graag antwoord op wil hebben.

Mijn Ardanta inloggen

Op Ardanta.nl kunt u een account aanmaken. Via de website kunt u vervolgens inloggen en met uw account digitaal beschikken over uw polis informatie. Ook kunt u via uw persoonlijke account wijzigingen doorgeven en persoonlijke informatie in uw postvak ontvangen. Het is ook mogelijk om via dit account bij Ardanta een persoonlijke wensenlijst op te stellen. U kunt ook beschikken over uw betaaloverzicht via uw persoonlijke account bij Ardanta.