Monuta uitvaart

Een uitvaart bij Monuta wordt met zorg uitgevoerd. Monuta is betrokken en houdt van een persoonlijke aanpak. Ook na de uitvaart kun je rekenen op prima begeleiding vanuit Monuta. Als iemand is overleden, komt er veel op de nabestaanden af. Terwijl de emoties nog vers zijn, moet er door hen toch veel geregeld worden. Monuta heeft hier veel ervaring mee en begeleid nabestaanden in deze eerste dagen. Een uitvaartbegeleider zal veel taken uit handen nemen en aangeven wat er in die eerste dagen tot de uitvaart allemaal gaat gebeuren. Als de wensen van de overledene beschreven zijn, worden deze door Monuta precies zo uitgevoerd. Op het moment dat deze niet (exact) vastliggen zal er overleg plaatsvinden met de nabestaanden over de invulling van de uitvaart. Als alles duidelijk is, gaat de uitvaartverzorger van Monuta aan de slag en kunnen nabestaanden zich richten op het verdriet en de herinneringen aan de overledene. Monuta werkt samen met ervaren partijen uit de uitvaartbranche, zodat u altijd kunt rekenen op veel ervaring en de beste service. Heeft u specifieke wensen over uw eigen uitvaart of die van een overledene, stel ze gerust.

monuta

Monuta uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is maatwerk en bij Monuta wordt hier ook als zodanig mee omgegaan. Niemand is hetzelfde, ieder mens heeft andere wensen en eisen omtrent een uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit meerdere vormen van uitvaartverzekeringen, die ook bij Monuta worden aangeboden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kapitaal uitvaartverzekering. Een verzekering waarbij er na het overlijden een bedrag wordt uitgekeerd. Met dit bedrag kunnen de nabestaanden invulling geven aan de uitvaart. Nabestaanden betalen in dit geval de afzonderlijke diensten van het uitgekeerde bedrag. Denk hierbij aan het inhuren van de uitvaartverzorger, het betalen van de bloemen voor op de kist en het voldoen van de rekening van het restaurant waar na afloop van de uitvaart nog iets wordt genuttigd. Bij een natura uitvaartverzekering worden er juist diensten uitgekeerd, waarbij nabestaanden juist geen rekeningen hoeven te betalen. Er is van tevoren door de overledene vastgelegd welke diensten er worden uitgevoerd. U kunt hierbij kiezen voor verschillende pakketten. Bijvoorbeeld kunt u kiezen voor een basispakket waarbij ook daadwerkelijk de basis wordt vergoed; de kist, een aantal taken die de uitvaartverzorger zal verrichten en het vervoer van de overledene. Ook is het mogelijk om jezelf voor een meer uitgebreider dienstenpakket te verzekeren, waarbij bijvoorbeeld ook de bloemen, het rouwwerk en meerdere rouwauto’s worden vergoed. Bij een naturaverzekering gaan alle facturen naar Monuta en hoeven nabestaanden hier niet naar om te kijken. De kosten voor uw uitvaart bepaalt u uiteindelijk zelf door in kaart te brengen wat u precies wilt.
Monuta uitvaart

Begrafenisverzekering Monuta

Monuta is een betrokken uitvaartverzekeraar die weet dat een begrafenisverzekering iets heel persoonlijks is. Ook als het gaat om specifieke wensen omtrent uw gewenste begrafenis of crematie, kun je bij Monuta prima terecht. U kunt deze wensen laten vastleggen en bij laten voegen bij de uitvaartverzekering. Dit kunnen allerlei wensen zijn, als u er maar een goed gevoel bij hebt dat deze zijn vastgelegd. Denk hierbij aan de wens voor een specifieke kleur van de kist, de soorten bloemen die u graag op uw kist wilt en welke muziek u graag wilt laten horen tijdens het afscheid. Ook wensen op het gebied van het verstrooien van as, kunt u vast laten leggen. Houd u er wel rekening mee dat het strooien van as niet overal zomaar mag. Er moet toestemming worden gegeven door de gemeente of de eigenaar van de grond. Iets wat dus juist vooraf vastgelegd en geregeld moet worden om niet later voor verrassingen te komen te staan. Ook voor speciale wensen op het gebied van rouwvervoer kunt u hier prima terecht. Monuta heeft veel ervaring met dit soort specifieke wensen en helpt u hier graag bij.

Verzekering Monuta

Verzekeren bij Monuta geeft u overzicht en rust. Overzicht doordat u precies weet waar u maandelijks qua kosten aan toe bent en wat u hiervoor terugkrijgt. Bij Monuta kunt u rekenen op heldere polissen, waarin duidelijk wordt beschreven wat er uitgekeerd wordt na u overlijden. Ook handig voor de nabestaanden dat zij precies weten wat er afgesproken is. Rust krijgt u ook bij het afsluiten van een verzekering bij Monuta, omdat u weet dat u uw nabestaanden goed achterlaat. Zij hoeven zich na u overlijden alleen maar te richten op het verdriet en komen niet voor onverwachte kosten te staan.

Mijn Monuta inloggen

Inloggen bij Monuta kunt u doen via monuta.nl. Een account bij Monuta heeft veel voordelen, u kunt hierop namelijk online al uw uitvaartwensen opslaan en bewerken. U kunt door in te loggen op dit account ook uw verzekeringen online bekijken en uw persoonlijke gegevens invoeren en aanpassen.

Monuta vestigingen

Monuta heeft vestigingen door het hele land. Bent u woonachtig in Den Haag, Zoetermeer of Amersfoort? Monuta heeft in alle drie de steden een vestiging. Ook in Zwolle, Ede en Zeist heeft u de zekerheid dat er een vestiging van Monuta aanwezig is. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Groningen en Gouda. Wilt u weten of er ook een vestiging van Monuta bij u in de buurt is? Alle vestigingen van Monuta kunt u vinden op Monuta.nl.