Lifetri uitvaart

Lifetri is een moderne, jonge uitvaartverzekeraar. Een organisatie met oog voor de mens, waar goede service leveren de standaard is. Het uitgangspunt van Lifetri is dat mensen prima in staat zijn om hun eigen keuzes te maken, wat duidelijk tot uiting komt op de website. U kunt hier namelijk precies de uitvaartverzekering afsluiten die aansluit bij uw individuele wensen. Hierdoor hoeft u ook niet meer premie te betalen dan nodig is. Een uitvaartverzekering bij Lifetri biedt duidelijkheid en geeft u rust. Nabestaanden hoeven zich geen enkele zorgen te maken over de kosten voor uw uitvaart. Daarnaast kunt u in uw wensenlijst aangeven wat u belangrijk vindt als het gaat om uw uitvaart. Samen met de polisvoorwaarden van Lifetri schept dit duidelijkheid voor de nabestaanden en de uitvaartverzorger.

Lifetri uitvaartverzekering

Bij Lifetri wordt maatwerk geboden, u sluit de verzekering af die echt bij u past. Vooraf kunt u een berekening maken van de kosten voor uw uitvaart. U weet hierdoor zeker dat u niet te veel betaald. Het is mogelijk om in overleg met een medewerker van Lifetri te bepalen wat u precies nodig heeft om uw ideale uitvaartverzekering af te sluiten. Er wordt bij een Lifetri uitvaartverzekering rekening gehouden met lokale prijsverschillen. Hiermee wordt uitgesloten dat u niet over verzekerd of juist onder verzekerd bent. Lifetri volgt alle actuele ontwikkelingen als het gaat om de kosten voor uw uitvaart. Als door deze ontwikkelingen de kosten voor uw uitvaart dalen of stijgen, wordt dit bij u voorgelegd. U kunt dan zelf bepalen of u uw premie aan wilt passen.

Begrafenisverzekering Lifetri

Bij Lifetri kunnen nabestaanden zelf bepalen welke uitvaartverzorger de uitvaart mag begeleiden. Lifetri verzorgt zelf namelijk geen uitvaarten. Voordeel hiervan is dat nabestaanden de vrije hand hebben om met het bedrag wat wordt uitgekeerd zelf te bepalen wat hiermee gebeurt. Zo kunnen ze zelf bepalen waar de uitvaartdienst wordt gehouden, of er na afloop van de crematie of begrafenis nog iets wordt aangeboden aan de gasten en of er bijvoorbeeld een liedje wordt gezongen tijdens de dienst door een zangeres. Een wensenlijst is hierbij altijd wel zeer handig voor de nabestaanden. Als de wensen voor een uitvaart vastliggen, kan dit namelijk gelden als een draaiboek die nabestaanden kunnen volgen. Ideaal als uw specifieke wensen heeft omtrent uw uitvaart, denk hierbij aan het uitstrooien van uw as op een bijzondere plek. Als dit vooraf bekend is, hoeven nabestaanden dit alleen maar uit te voeren.

Lifetri contact

Veel informatie kunt u vinden op Lifetri.nl. Op deze website kunt ook veel gestelde vragen vinden, gevolgd door heldere antwoorden. Heeft u nog een specifieke vraag? U kunt altijd een bericht sturen naar de klantenservice. Contact opnemen met een medewerker omtrent het afsluiten van uitvaartverzekering is uiteraard ook mogelijk bij Lifetri.