Lifetri uitvaart

Lifetri is een moderne, jonge uitvaartverzekeraar. Een organisatie met oog voor de mens, waar goede service leveren de standaard is. Het uitgangspunt van Lifetri is dat mensen prima in staat zijn om hun eigen keuzes te maken, wat duidelijk tot uiting komt op de website van Lifetri. U kunt hier namelijk precies de uitvaartverzekering afsluiten die aansluit bij uw individuele wensen. Hierdoor hoeft u ook niet meer premie te betalen dan nodig is. Een uitvaartverzekering bij Lifetri biedt duidelijkheid en geeft u rust. Nabestaanden hoeven zich geen enkele zorgen te maken over de kosten van uw uitvaart. Daarnaast kunt u in uw wensenlijst aangeven wat u belangrijk vindt als het gaat om uw uitvaart. Samen met de polisvoorwaarden van Lifetri schept dit duidelijkheid voor de nabestaanden en de uitvaartverzorger.

Waarom Lifetri?

Lifetri kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij iedere uitvaartverzekering feitelijk maatwerk is. Niet alleen wat betreft de vorm, maar zeker ook wat betreft de invulling. Ieder mens heeft natuurlijk andere wensen en eisen rondom zijn/haar uitvaartverzekering. Hierbij kan iemand bijvoorbeeld voor een crematie kiezen of juist voor een begrafenis. Ook kan iemand de keuze maken om na afloop een uitgebreide lunch aan te bieden aan de gasten, of juist niet. Daarnaast onderscheidt Lifetri zich doordat ze jaarlijks met uw de uitvaartverzekering onder de loep nemen, waarbij er gekeken wordt of de voorwaarden / bedragen nog wel kloppen met wat er in de polisvoorwaarden staat. Indien er wijzigingen nodig zijn, wordt dit met u als klant besproken. Bij Lifetri verzekert u alleen datgene wat u wilt verzekeren als het gaat om uw uitvaartverzekering. Zijn er zaken die familieleden of vrienden oppakken en wat u weg wilt laten als dienst in uw natura uitvaartverzekering? Bij Lifetri is dit prima mogelijk. Waar Lifetri ook in uitblinkt, is dat ze altijd uitgaan van lokale prijzen voor diensten wat betreft de uitvaart. De kosten voor een uitvaartdienst kunnen immers verschillen van regio tot regio. Hierdoor heeft u als klant altijd de zekerheid dat u niet over- of onderverzekerd bent.

Lifetri uitvaartverzekering

Bij Lifetri wordt gekeken naar uw specifieke situatie, u sluit hierdoor een verzekering af die echt bij u past. Hierdoor weet u zeker dat u niet te veel betaald. Het is mogelijk om in overleg met een medewerker van Lifetri te bepalen wat u precies nodig heeft om uw ideale uitvaartverzekering af te sluiten. Er wordt bij een Lifetri uitvaartverzekering rekening gehouden met lokale prijsverschillen. Lifetri volgt alle actuele ontwikkelingen als het gaat om de kosten voor uw uitvaart. Als door deze ontwikkelingen de kosten voor uw uitvaart dalen of stijgen, wordt dit bij u voorgelegd. U kunt dan zelf bepalen of u uw premie aan wilt passen.

Begrafenisverzekering Lifetri

Bij Lifetri kunnen nabestaanden zelf bepalen welke uitvaartverzorger de uitvaart mag begeleiden. Lifetri verzorgt zelf namelijk geen uitvaarten. Voordeel hiervan is dat nabestaanden de vrije hand hebben om met het bedrag wat wordt uitgekeerd zelf te bepalen wat hiermee gebeurt. Zo kunnen ze zelf bepalen waar de uitvaartdienst wordt gehouden, of er na afloop van de dienst nog iets wordt aangeboden aan de gasten en of er bijvoorbeeld een liedje wordt gezongen tijdens de dienst door een zangeres. Een wensenlijst is hierbij altijd wel zeer handig voor de nabestaanden. Als de wensen voor een uitvaart vastliggen, kan dit namelijk gelden als een draaiboek die nabestaanden kunnen volgen. Ideaal als uw specifieke wensen heeft omtrent uw uitvaart, denk hierbij aan het uitstrooien van uw as op een bijzondere plek. Als dit vooraf bekend is, hoeven nabestaanden dit alleen maar uit te voeren.

Lifetri verzekering is maatwerk

Voordat u een uitvaartverzekering afsluit, zult u goed nagedacht hebben over uw uitvaart. Denk hierbij aan de invulling van de dienst, maar ook over de keuze voor de rouwauto’s, welk soort bloemen u graag wilt hebben op de dienst en of er nog iets voorgedragen moet worden door iemand. Ook specifieke wensen zoals het uitstrooien van de as kan hierbij ter sprake komen. Als u bijvoorbeeld gecremeerd wilt worden, kunt u er ook voor kiezen om uw as in een urn te laten doen. Deze urn kan worden bijgezet in een speciale urnenmuur, waardoor nabestaanden altijd een fysieke plek hebben om naar toe te gaan. Wensen, die samen de basis vormen voor uw uitvaartverzekering. Lifetri neemt hier de tijd voor om samen met u tot uw ideale uitvaartverzekering te komen. Want bij Lifetri weten ze dat een uitvaartverzekering altijd maatwerk is. Het is bij Lifetri altijd mogelijk om te kiezen voor de begrafenisondernemer die u wilt. U kunt dit natuurlijk ook overlaten aan de nabestaanden, wie zij willen kiezen als uitvaartverzorger. Wijzigingen in uw uitvaartverzekeringen kunt u altijd kosteloos doorvoeren. Heeft u gaandeweg andere wensen en wilt u dit veranderen in uw uitvaartverzekering? Dit kan kosteloos bij Lifetri.

Uitvaartverzekeringen Lifetri

Bij Lifetri kunt u kiezen uit verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Bijvoorbeeld voor een natura uitvaartverzekering. Hierbij bepaalt u zelf welke diensten u wilt verzekeren. Vindt u het fijn dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat nabestaanden geen werk hebben aan uw uitvaart? Bij een natura uitvaartverzekering wordt zelfs de administratieve afhandeling geregeld door Lifetri. Als u ook nog uw wensen omtrent uw uitvaart vooraf vastlegt, weet u zeker dat alles verloopt zoals u dit in uw hoofd heeft. Als u komt te overlijden, hebben nabestaanden veel verdriet. In de eerste dagen na overlijden moet er veel geregeld worden. Het is op dat moment wel erg fijn als dit allemaal geregeld is, inclusief de administratieve afhandeling. Een natura uitvaartverzekering van Lifetri biedt hierbij uitkomst. Ook kunt u kiezen voor een koopsom uitvaartverzekering van Lifetri. Hierbij stort u ineens een bedrag, zodat u altijd verzekerd bent van een bedrag wat is gereserveerd voor uw uitvaart. U komt nooit meer in de verleiding om dit geld voor iets anders te gebruiken. Ook nabestaanden hebben hierdoor de zekerheid dat zij niet voor onverwachte kosten komen te staan.

Lifetri contact

Veel informatie kunt u vinden op Lifetri.nl. Op deze website kunt ook veel gestelde vragen vinden, met heldere antwoorden. Heeft u nog een specifieke vraag? U kunt altijd een bericht sturen naar de klantenservice. Contact opnemen met een medewerker omtrent het afsluiten van uitvaartverzekering is uiteraard ook mogelijk bij Lifetri.